Τοποθεσία

Η πόλη της Κατερίνης βρίσκεται σε απόσταση 7 χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο. Το αεροδρόμιο και το κέντρο της Θεσσαλονίκης απέχουν μόλις 1 ώρα με το αυτοκίνητο. Η περιοχή προσφέρεται για μικρές και μεγάλες αποδράσεις. Σε συνεργασία με τοπικά τουριστικά γραφεία ή με δική του πρωτοβουλία, ο επισκέπτης μπορεί να οργανώσει ημερήσιες εκδρομές, στον μυθικό Όλυμπο την κατοικία των 12 θεών, στο Λιτόχωρο με το φαράγγι του Ενιπέα, στον αρχαιολογικό χώρο του αρχαίου Δίου με τα ιστορικά μνημεία, στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα και στο μεσαιωνικό κάστρο του Πλαταμώνα.

Μπορεί επίσης να πραγματοποιήσει εκδρομές προς την κεντρική Ελλάδα, στα Μετέωρα περνώντας από την κοιλάδα των Τεμπών, στο Πήλιο και στο νησί της Σκιάθου.

Επίσης, μπορεί να επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη, τη Water-land, το Άγιο Όρος με τα μοναστήρια του και τους αρχαιολογικούς χώρους της Πέλλας, της Βεργίνας και τους καταρράκτες της Έδεσσας.

Έντονη είναι η ψυχαγωγία που προσφέρει η περιοχή μέσα από τη διασκέδαση, τις περιηγήσεις, τις εκδρομές και άλλες δραστηριότητες. Μπορεί κανείς να διασκεδάσει στα πάρα πολλά beach-bar, club, bar-restaurant, ενώ στα cafe-bar ποικίλουν οι ήχοι από ελληνικούς και διεθνής μουσικούς ρυθμούς.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα καθαρά νερά στις παραλίες, την χρυσαφένια και ζεστή αμμουδιά και διάφορα θαλάσσια σπορ.

Τέλος, η περιοχή προσφέρει σε κάθε απλό ή απαιτητικό επισκέπτη μεγάλες δυνατότητες αναρρίχησης, πεζοπορίας, ποδηλασίας, κυνηγιού και ψαρέματος.